Skip to content

Volgende week beginnen we!

Redactie
20 april 2017 | 20:00

Advertentie

Woensdagavond starten we en ik heb er ontzettend veel zin in. In een periode van 14 weken komen we acht keer bij elkaar voor deze training. De eerste twee keren bij EquiJoy en de daaropvolgende bijeenkomsten zijn bij Pentacoaching.

Met Mindfulness train je je hersenen net zoals je spieren op een sportschool kunt trainen om sterker te worden. Mindfulness ook wel aandachtgerichte training genoemd. Van bewustwording naar bewust zijn. Je leert pas echt wat Mindfulness voor jou betekent als je het op je eigen leven betrekt en je eigen ervaringen maakt. Dat maakt zelfs een groepstraining heel persoonlijk.

Ik ben vandaag begonnen met het klaarmaken van de mappen, twee zijn er al klaar. Er is nog 1 plekje vrij voor deze training in het voorjaar of misschien wil je liever aan een volgende training deelnemen? Laat het me weten.

Agenda
26 april start nieuwe training Mindfulness.

– Lisette –

In de rubriek ‘Mindfulness’ schrijft Lisette Poell over haar werk in de praktijk ‘Jij bent Oké’. Ze geeft tips hoe Mindfulness te integreren is in het dagelijks leven. Lisette is gediplomeerd coach/counselor en Mindfulness Based Cognitive Therapist/trainer. Naast (digitale) coaching geeft ze trainingen en workshops op het gebied van Mindfulness en intuïtief schrijven. Ze werkt vanuit verschillende locaties. Soms worden paarden ingezet of trekt ze met haar cliënten de natuur in. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.jijbentoke.nl  en ook op Facebook en LinkedIn. Heb je een vraag of opmerking stuur dan een mail.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50

Advertentie