Skip to content

Breekjaar komt naar het zuiden

Redactie
21 april 2017 | 17:00

Advertentie

Angelique CarisEen paar weken geleden kreeg ik het bericht dat Breekbaar naar Eindhoven komt. Nu zul je denken, wat is dat? Als studiekeuzecoach ben ik jaren geleden in aanraking gekomen met het fenomeen Breekjaar en sindsdien hoor ik er alleen maar positieve berichten over. Nu is het niet mijn bedoeling dit platform te gebruiken voor promotie, maar ik wilde jullie graag informeren over het bestaan hiervan.

Een jaartje er tussenuit

Voordat ik leerlingen begeleid bij hun studiekeuze, krijgen ze altijd een intakegesprek met mij. Tijdens dit gesprek kijk ik in hoeverre ik de geschikte persoon ben hen te begeleiden bij hun zoektocht. Met de meeste leerlingen ga ik na het intakegesprek succesvol aan de slag. Af en toe komt het voor dat ik een leerling doorverwijs naar iemand anders, omdat ik tot de conclusie kom dat deze leerling meer nodig heeft dan een studiekeuzetraject.

Soms is het verstandig een jaartje er tussenuit te gaan.

Wat ik persoonlijk goed vind aan Breekjaar is, dat het een professioneel team is.  Zij halen op een  zeer positieve manier het beste uit je kind. Niet weten welke studie bij je past kan je onzeker maken. Een paar keer de verkeerde studie kiezen kan je angstig maken en doen twijfelen aan jezelf. Voor deze leerlingen is Breekjaar een mooie oplossing.

Voor informatie https://www.breekjaar.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie