Skip to content

Nog maar 100 dagen tot EPO Tour – D’Oospel

Redactie
29 april 2017 | 13:00

Advertentie

Tijd om je trainingsschema er weer bij te pakken want het eerste weekend van augustus, oftewel EPO – Tour d’Oospel, is weer in aantocht! Net als voorgaande jaren is de organisatie van het wielerevenement in Ospel weer in volle gang dus is het tijd voor een update.

Want naast dat er gefietst wordt, wordt er op het Aerthijsplein in Ospel net zo hard gefieëst. Op zowel vrijdag 4 als zaterdag 5 augustus staat de tent op z’n kop met de inmiddels voor iedereen bekende ‘The Deejay’s’ én word je dit jaar opnieuw verrast met ontzettend toffe live-bands!

Zo staat vrijdagavond een van de meest veelzijdigste coverbands van Nederland op het podium voor de aftrap van EPO – Tour d’Oospel: NOAH! Een band die moeiteloos inspeelt op zijn publiek en zorgt voor interactie en spektakel. Al meer dan 17 jaar maakt NOAH van iedere gelegenheid een geweldig feest en beloven zij net als vorig jaar de tent in Ospel opnieuw op z’n kop te zetten!

Na deze spetterende opening op vrijdagavond 4 augustus is het tijd voor wat wieleractie op zaterdagmiddag. Iedereen, jong én oud, kan deelnemen aan een van de wieleronderdelen van EPO – Tour d’Oospel 2017. Zodra de inschrijvingen open gaan, kun je dit hier lezen. Neem alvast een kijkje op tourdoospel.nl. Keep you posted!

Toch een steentje willen bijdragen, maar liever niet op een wielrenfiets? Dat kan! Ook dit jaar is de organistie op zoek naar vrijwilligers om onder andere het team van Café De Prins achter de bar te versterken. Aanmelden kan via vrijwilligers@tourdoospel.nl. Daarnaast zijn er ieder jaar verschillende sponsoren, waar de organisatie erg dankbaar voor is. Meer informatie over EPO – Tour d’Oospel sponsoren, volgt zo spoedig mogelijk. Heb je nu al vragen, neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsors@tourdoospel.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie