Skip to content

Unieke Port en Spijs avond Bi-j Siem

29 april 2017 | 16:01

Donderdag 4 mei organiseert restaurant Bi-J Siem een unieke Port en Spijs avond. Diner en Port, een combinatie waarbij wij portwijnen kennen als aperitief of als afsluiter met een heerlijk stukje kaas. Maar port heeft ons veel meer te bieden.

Rodrigo Lencastre, van het vermaarde porthuis Ramos Pinto uit Oporto, komt speciaal naar Nederweert om zijn kennis en liefde voor de portwijnen met je te delen. Chefkok Ruud Peters heeft ‘saame’ met Rodrigo een smaakvolle 8 gangen gerechtenparade samengesteld. Bij ieder gerecht serveert de brigade van Siem een passende portwijn. Mooie portwijnen, rood en wit, in de leeftijd tot 20 jaar. Rodrigo zorgt voor een passievolle toelichting.

Voor € 65 per persoon beleef je ‘saame’ een unieke avond, die je ‘saame’ niet mag missen. Je wordt ontvangen tussen 18.30 en 19.00 uur. Reserveer via 0495 – 622 001 of via info@bi-jsiem.nl o.v.v. Port en Spijs.

Tot Siems!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Alfons-Bruekers-geschiedenis-
Urbi et orbi’, oftewel ‘voor stad en wereld’
26 december 2024 | 12:00
Explosie-vernield-voordeur-bij-woning-aan-Ommelpad-in-Ospel-5-1
Dit nieuws werd in juni het meest gelezen
26 december 2024 | 8:00
Werner-Bloemers-1
Fijne feestdagen en veel geluk in het nieuwe jaar!
25 december 2024 | 14:08

Advertentie