Donderdag 4 mei organiseert restaurant Bi-J Siem een unieke Port en Spijs avond. Diner en Port, een combinatie waarbij wij portwijnen kennen als aperitief of als afsluiter met een heerlijk stukje kaas. Maar port heeft ons veel meer te bieden.
Rodrigo Lencastre, van het vermaarde porthuis Ramos Pinto uit Oporto, komt speciaal naar Nederweert om zijn kennis en liefde voor de portwijnen met je te delen. Chefkok Ruud Peters heeft ‘saame’ met Rodrigo een smaakvolle 8 gangen gerechtenparade samengesteld. Bij ieder gerecht serveert de brigade van Siem een passende portwijn. Mooie portwijnen, rood en wit, in de leeftijd tot 20 jaar. Rodrigo zorgt voor een passievolle toelichting.
Voor € 65 per persoon beleef je ‘saame’ een unieke avond, die je ‘saame’ niet mag missen. Je wordt ontvangen tussen 18.30 en 19.00 uur. Reserveer via 0495 – 622 001 of via info@bi-jsiem.nl o.v.v. Port en Spijs.
Tot Siems!
Er zijn nog geen reacties geplaatst