Skip to content

Verhalen over vinyl en anecdotes uit Ni-jwieërt

Redactie
11 mei 2017 | 18:00

Advertentie

Woensdagavond vond de boekpresentatie plaats van Peter Stribos ‘Muziekverkopen deed je zo‘. Het was de tweede presentatie maar dit keer in Nederweert in een Nederweerter versie.

In een vol Guulke waren ruim 60 aanwezigen getuige van een trotse Peter die naarmate de avond vorderde goed op stoom kwam. Ruben Weekers interviewde Peter waarbij alle ruimte was voor vooral veel Nederweerter verhalen. Er kwamen hilarische taferelen uit de rijke geschiedenis van de platen/cd-winkel voorbij en er was uiteraard muziek. Een overzicht van 50 jaar muziekgeschiedenis.

Ook was er live muziek van Bijlmakers en Bijlmakers en een solo-optreden van René himself. Daarna was het de beurt aan de Nederweerter up-coming band Good Souls. Rolf Verheijen, de trotse voorzitter van het Raadpop, mocht de band aankondigen en maakte meteen bekend dat deze band ook het podium zal betreden tijdens Raadpop Nederweert. “Mooie muziek uit Nederweert moet op Raadpop staan!!” aldus Rolf. “Ojaa… Raadpop vindt plaatst op 21 en 22 juli op het Raadhuisplein in Nederweert. Voorafgaand aan het festival wordt, in samenwerking met Harmonie St Joseph Nederweert, op donderavond Raadproms gehouden. Maar verder zal ik geen reclame maken, je moet gewoon komen op 20, 21 en 22 juli“.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie