Skip to content

Ospel kleurt fleurig met nieuwe plantentorens

Redactie
13 mei 2017 | 11:42

Advertentie

Met zoveel bonte vrolijkheid kan de zomer bijna niet meer tegenvallen. Na de geslaagde proef op het Aerthijsplein met één plantentoren, en de daarop volgende positieve reacties van veel Ospelnaren, heeft De Dorpsraad Ospel besloten om dit jaar 7 kleurrijke plantentorens te plaatsen. “Hiermee wordt Ospel nog een stukje gezelliger en kleurrijker” aldus voorzitter Jeroen Hennissen. “We zijn super trost dat we dit als dorpsraad voor elkaar gekregen hebben“.

De toren zijn hoog, hufterproof, makkelijk in onderhoud, veilig en verplaatsbaar. De reacties van inwoners zijn erg positief en dat er nu dus meer torens komen is volgens verwachting. Er worden torens geplaatst op de Hoek Hennesweg/Onze Lieve Vrouwestraat – Aerthijsplein 2x – Pastorie – hoek Onze Lieve Vrouwestraat/Reijndersweg – hoek Lochtstraat/Klaproosstraat en de hoek Lochtstraat/M.Hermansstraat. Dit alles mogelijk door financiële steun van diverse bedrijven en de gemeente Nederweert.

Om het hele project jaren lang voort te kunnen zetten, zijn er buiten de financiële middelen ook vele handjes nodig voor het onderhoud van de torens. De voorbereidingen zijn klaar en na vandaag zijn er 7 torens die onderhouden nodig hebben. Wil je bijdrage aan de verzorging en het onderhoud? Neem dan contact op met Jan Smeets 06 – 50 52 59 72 of mail plantentorens.ospel@gmail.com.

Advertentie

4 Reacties

  1. Het maakt het straatbeeld er niet mooier op.
    Beetje oudbollig allemaal.
    Ben benieuwd hoelang het duurt voordat ze plat liggen.

    • Jouw soort opmerkingen maakt het er nou ook niet bepaald gezelliger op. Ga er maar eens een paar bekijken misschien gaat dan ook voor jou de zon schijnen.

    • Er is niet zo gemakkelijk dan kritiek te hebben op dergelijke positieve acties.
      Als je echt “unne echte Doospelse” bent waardeer je zulke zaken of, nog beter, kom uit je luie stoel en doe wat positiefs voor jouw Doospel.

  2. Het is geweldig als het dorp wat opgefleurd wordt met plantenbakken etc. Maar ik ben het wel eens met Unne echte Doospelse dat deze wel erg oubollig zijn.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie