Skip to content

RKMSV Under 15 Tournament; spektakel gegarandeerd

Redactie
24 mei 2017 | 10:00

Advertentie

Aanstaande zaterdag 27 mei en zondag 28 mei staat het RKMSV Under 15 Tournament in Meijel weer op het programma. Deze editie gaat een bijzondere worden, aangezien er weer diverse topclubs uit verschillende landen de reis naar Meijel gaan maken en deel gaan nemen aan dit topevenement. Daarnaast heeft de organisatie er voor gekozen verder te gaan als een stichting, wat een volgende stap mag worden genoemd in de ontwikkeling van het toernooi. De publiekstrekkers van dit jaar zijn  onder andere Fulham FC, FC Kopenhagen en regerend kampioen Right To Dream.

Dit jaar zullen er maar liefst drie Belgische teams meedoen aan het RKMSV Under 15 Tournament. KV Mechelen en Royal Club Antwerp zullen terugkeren en Rupel Boom FC zal gaan debuteren op dit toernooi. Laatstgenoemde werd gestrikt, mede doordat het Griekse Panathinaikos om financiële redenen niet in staat was de reis naar Limburg te maken. Het deelnemersveld is verder aangevuld met Nederlandse clubs als Sparta Rotterdam, FC Twente, Willem II en NEC. Daarnaast is het Schotse Rangers FC een graag geziene gast en zullen ze dit jaar weer deel gaan nemen. Om het deelnemersveld compleet te maken, is er een team gemaakt van regionale talenten. Zij zullen gaan strijden onder de naam Peel en Maas United.

Naast spektakel op het veld, is er ook voldoende spektakel naast het veld. Zo kunnen de aanwezige toeschouwers schitterende prijzen winnen bij de tombola, worden er side-events georganiseerd, treden er dansgroepen op en nog veel meer. Wil je dit evenement niet missen? Zorg dan dat je er komend weekend bij bent. RKMSV zal je vriendelijk ontvangen en je een weekend vol voetbalplezier gunnen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie