Skip to content

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band op Festeynderplein

Redactie
29 mei 2017 | 19:00

Advertentie

Aan de vooravond van Festeynder wordt Nederweert-Eind ondergedompeld in muziek van de hoogste plank. Het inmiddels bekende muziekfestival midden in het hart van Nederweert-Eind begint zaterdag 15 juli om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Het Pastoor Maesplein in Nederweert-Eind is zaterdag the place to be voor de muziekliefhebber van stevige muziek, feelgood muziek en rock.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat Steady State op het podium zal staan. Nu maken ze de tweede band bekend.

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band is een hedendaagse band die je favoriete pophits van toen en nu vertaalt naar moderne country en folk uitvoeringen.

That’s right, folks! The Hillbilly Moonshiners dompelen jouw dierbaarste hitjes onder in smerig Louisiaans moeraswater. Yee-­‐haw! Deze vijf vettige, ongemanierde Zuiderlingen (of Rednecks, wat je wil) houden wel van een feestje, op z’n rednecks. Herbeleef klassiekers van artiesten als George Baker en Bon Jovi of ga uit je dak op hedendaagse Top 40‐hits van Katy Perry, Miley Cyrus, Beyoncé, Pharrel, Weeknd en anderen. Dus, sla die zelf gebrouwen, vitaminerijke moonshine achterover en schud die billen als in de Summer of ’69!

De band was al te zien op diverse grote festivals als Dauwpop en Bevrijdingsfestival Limburg, trad op naast acts als The Common Linnets, Kensington en Pierce Brothers en had airplay op radio omroepen 3FM, Veronica en Qmusic.

Recent kwam hun nieuwe single ‘Can’t Feel My Face’ uit. Het origineel werd in de uitvoering van de Britse artiest The Weeknd een grote internationale hit, en ook de versie van The Hillbilly Moonshiners belooft veel goeds. Zo werd er wederom samengewerkt met de Amerikaanse top producer Fred Kevorkian, die in het verleden Grammy’s won met zijn werk voor artiesten als Willie Nelson, Ryan Adams en Maroon 5. ‘Can’t Feel My Face’ is verkrijgbaar via de bekende download- en streamkanalen.

Artiest: The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band
Titel: Can’t Feel My Face
Genre: Folk, country

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie