Skip to content

Clinic met Olympisch badmintonster Selena Piek

Redactie
31 mei 2017 | 17:58

Advertentie

Maandag 19 juni geeft Selena Piek een spetterende badmintonclinic in sporthal de Bengele te Nederweert. Alle inwoners van Nederweert zijn van harte welkom om te komen kijken! Selena vindt het leuk om (beginnende) spelers op weg te helpen en hopelijk enthousiast te maken voor de sport.

De Bengele Beweegt

BC Veredot is aangesloten bij stichting de Bengele Beweegt en organiseert deze clinic daarom tijdens het beach event. Op maandag 26 juni zal er nog een clinic georganiseerd worden door een trainer van BC Veredot waarbij ook niet-leden deel kunnen nemen. Inschrijven hiervoor kan via het inschrijfformulier voor het beach event (volgt nog).

Wie is Selena Piek?
Selena Piek, geboren in Nederland, is een nieuwe generatie toptalent in het internationale badminton.
Multitalent en Olympiër Selena komt uit in zowel de damesdubbel als de mixdubbel. Als 9-voudig nationaal kampioene, een hoge ranking op de wereldranglijst, podia op diverse prestigieuze internationale toernooien, diverse nationale- en internationale landskampioenschappen, een Europees jeugdkampioenstitel op zak èn een fantastische 5e plaats op de Olympische Spelen bij de damesdubbel laat Selena een veelbelovend potentieel zien binnen de badminton-wereldtop. Ze heeft grote interessante uitdagingen in haar carrière als professioneel badmintonster. Zo is zij member van de Badminton Europe Athletes Commission en zet zij zich o.a. in als ambassadrice van SOLIBAD, een organisatie die kinderen in andere delen van de wereld bij elkaar brengt d.m.v. kleinschalige projecten geïnitieerd door de lokale bevolking zelf of door SOLIBAD. Maar nu zijn haar pijlen vooral gericht op het puntje van de ijsberg in het badminton: eremetaal op de Olympische Spelen 2020 in Tokyo.
Met een stabiel carrièrepad en gerichte steun van sponsoren en een aantal selectieve professionals heeft de carrière van Selena de afgelopen jaren een bijzonder mooie progressie doorgemaakt. Haar focus ligt op fysieke gesteldheid en competitiegedrevenheid waar ze dan ook veel aandacht aan besteedt om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren. Naast het zelf badmintonnen is ook het opleiden en coachen van jonge talentjes een passie van Selena.

Tijden
De clinic start maandag 19 juni omstreeks 19:00 uur en duurt tot 21:00 uur.
Het eerste uur zal Selena besteden aan de beginners en het 2e team, om vervolgens nog een uur het 1e team aan te pakken. De clinic op maandag 26 juni zal starten om 19:00 uur en eindigen om 20:00 uur.

Kosten
Toegang is gratis, met dank aan de gemeente Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie