Skip to content

Mark & Wilhelmien op theatertour

Redactie
1 juni 2017 | 22:52

Advertentie

Komend jaar zijn het Weerter muzikale duo Mark & Wilhelmien onderdeel van de Limburgse theatershow “Medammecour on Tour 2018”.

De vastelaovend en het theater ontmoeten elkaar in de enige echte Limburgse swingende vastelaovendsrevue: De Medammecour on Tour. Met tal van artiesten uit de hele provincie, van Venlo tot Vaals, van sjoenkelwalzer tot rap en van buut tot blues. Waaronder dit komende jaar dus Mark en Wilhelmien uit Weert. Tijdens de Medammecour mag en kan alles! In samenwerking met L1.

Muzikaal ondersteund door de Gouden Narrekappen band “Ummer d’r Neaver” is de Medammecour springlevend om “on tour” langs de provinciale theaters te gaan. Marc Hermans, Joost Meijs en Resi Coumans presenteren in de Medammecour de klein(e) kunst van de carnaval.

Medammecour on Tour 2018
De Medammecour is verrassend en grappig, snel en onvoorspelbaar, actueel en nostalgisch, brutaal en lief, spitsvondig en cabaretesk. De Medammecour trekt langs diverse limburgse theaters, o.a. Kerkrade, Heerlen, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert. De voorstelling in Weert vindt plaats op dinsdag 23 januari 2018 om 20:15 uur. Kaartjes zijn te bestellen via www.munttheater.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie