Skip to content

75-jarige voetganger verkeersongeval overleden

Redactie
3 juni 2017 | 10:37

Advertentie

De 75-jarige voetganger uit Weert die vrijdagmiddag bij een aanrijding met een auto op de kruising van de Ringbaan-Oost met de Roermondseweg ernstig gewond raakte is in het ziekenhuis kome te overlijden. De politie is nog bezig met het onderzoek naar de toedracht van de aanrijding die vrijdagmiddag rond 17.30 uur plaatsvond.

Het ongeval gebeurde rond 17:30 uur op de kruising Ringbaan-Oost en de Roermondseweg. De voetganger werd geschept door de auto en kwam hard in aanraking met de voorruit van de personenauto.

Traumahelikopter
Omstanders verleenden direct eerste hulp aan het slachtoffer waarna de toegesnelde hulpdiensten het overnamen. Het ambulancepersoneel heeft met ondersteuning van de ingevlogen trauma-arts de man gestabiliseerd. Daarna is hij in kritieke toestand met de traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie