Skip to content

Vitaliteitsdag op de Bosserhof

Redactie
10 juni 2017 | 14:56

Advertentie

Op zondag 11 juni organiseert het Zorgcollectief Geest en Lichaam (ZGL) een Vitaliteitsdag op de Zorgboerderij de Bosserhof. Tussen 11.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met de leden van het Zorgcollectief. Zij kunnen je alles vertellen over wat zij te bieden hebben op het gebied van gezondheid, welzijn en vitaliteit. Ook kun je gratis workshops en presentaties bijwonen. En dat allemaal op de prachtige locatie van Zorgboerderij de Bosserhof aan de Bosserstraat 21a in Nederweert.

Zorgcollectief Geest en Lichaam
ZGL is een pas opgericht samenwerkingsverband van 6 enthousiaste zorgbieders uit Nederweert en Weert. Ieder van hen wil mensen ondersteunen in het vinden van hun eigen kwaliteiten. Zij doen dit op heel verschillende manieren, maar bij iedereen staat de mens centraal. De deelnemers aan de Vitataliteitsdag zijn:

  • Maureen Vermeer van Massagepraktijk Moyo. Zij zal stoelmassages geven en uitleggen waarom massagetherapie meer is dan alleen masseren.
  • Maaike Poelman en Henriëtte Bloemenkamp verzorgen een aantal workshops mindfulness. Zij zijn beide gecertificeerd mindfulnesstrainer. In hun workshops kunt u zelf ervaren wat mindfulness is en vertellen zij over de achtergronden van mindfulness.
  • Marja Hurks biedt individuele sessies Sensi-therapie aan. Deze therapie gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam door het in balans brengen van het energetische, het fysieke en het geestelijke niveau.
  • Marlie Op ‘t Root werkt al enige jaren als revalidatiecoach en zal op inspirerende wijze inzichten geven. Hoe je omgaat met tegenslag bepaalt de kwaliteit van je leven. Het is Denken-Durven-Doen.
  • Bij Karin Beerens kun je een workshop medische Qi Gonq volgen. Qi Gong richt zich op het versterken van het zelfherstellend vermogen van mensen en heeft zijn wortels in de Chinese geneeskunde.

Het belooft een inspirerende dag te worden. Kom een kijkje nemen of meedoen. Zorgboerderij De Bosserhof heeft de koffie klaarstaan. Voor meer informatie over de deelnemers aan de dag en de invulling van het precieze programma verwijzen wij je naar: www.zglhome.wordpress.com.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie