Skip to content

Dé wijkagenten in Nederweert

Redactie
19 juni 2017 | 17:00

Advertentie

Joost-Jelmer Kasper en Dennie Joosten zijn de wijkagenten van de gemeente Nederweert (Nederweert, Budschop, Schoor, Nederweert-Eind, Leveroy, Ospel en Ospeldijk).

Wat doet een wijkagent?
Joost-Jelmer en Dennie zijn verantwoordelijk voor de gebiedsgebonden politiezorg binnen hun werkgebied. Daar richten zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagenten beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s  van de surveillancedienst werken zij voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in jouw dorp of wijk.

De wijkagenten onderhouden contacten met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Heb je vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in jouw buurt, neem dan gerust contact op met een van de wijkagenten.

Wat doet de wijkagent met jouw melding?
Soms gebruiken de wijkagenten jouw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt men de aan de hand van jouw klacht of probleem poolshoogte en kan een van de wijkagenten bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kunnen de wijkagenten een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente.

Hoe kom ik in contact met de wijkagenten?
Dit kan via internet. Kijk op www.politie.nl > Mijn buurt. Klik de foto van de wijkagent en vul het contactformulier in. Nadat het formulier verstuurd is zullen de wijkagenten de melding beoordelen en waar nodig actie ondernemen.

Sociale Media: De wijkagenten van Nederweert zijn ook actief op social media zoals  Facebook Twitter en Instagram. En tegenwoordig zijn ze ook te volgen via Snapchat.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie