Skip to content

Bewonersavonden afkoppelplan Ospel en Leveroy uitgesteld

Glendi
20 juni 2017 | 17:21

Advertentie

De twee bewonersavonden over het afkoppelplan in Leveroy en Ospel op maandag 26 en donderdag 29 juni zijn uitgesteld tot september. De bewonersavonden zijn een vervolg op de bijeenkomsten die de gemeente op dinsdag 28 en donderdag 30 maart gehouden heeft. Doel is om samen met de bewoners oplossingen te bedenken om wateroverlast en hittestress te voorkomen.

Het adviesbureau dat de plannen heeft opgesteld, heeft aangegeven meer tijd nodig te hebben. De bewonersavonden zullen nu in september worden gehouden. De nieuwe data worden hier te zijner tijd bekendgemaakt.

Advertentie

5 Reacties

  1. Logisch! Het heeft al weken niet geregend..

  2. Ik heb al weken geleden me hiervoor ingeschreven, nog voordat er en hoop reclame voor gemaakt werd, maar ik hoor helemaal niets van de gemeente… Op deze manier lijkt het alsof ze helemaal niet willen dat mensen eraan mee doen!?

    • Beste West,

      Heel vervelend dat je (nog) niets gehoord hebt. Ik weet niet waar dat aan kan liggen en ik weet ook niet wie je bent. Mijn vraag is of je nog een keer contact wil opnemen met de gemeente? Dank je wel. Groet Marcel Tinnemans, gemeente Nederweert.

  3. Hoi Marcel, ik heb precies hetzelfde. 3 weken geleden aangemeld, niets vernomen. Inmiddels contact met gemeente gezocht per mail maar ook daar geen respons. Ben jij ergens bereikbaar?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie