Skip to content

Internationale vliegshow in Nederweert

Glendi
27 juni 2017 | 17:00

Advertentie

Komend weekend, zaterdag 1 en zondag 2 juli, wordt op het vliegveld van MVC Nederweert een grote internationale vliegshow georganiseerd. Ruim 70 piloten uit binnen- en buitenland zullen met ongeveer 90 gemotoriseerde modelvliegtuigen spectaculaire demonstraties geven. Zij behoren tot de beste piloten in de modelvliegsport in Europa voor wat betreft het bouwen alsook het voorvliegen van hun toestellen. Er zijn schaalmodellen van bijzondere vliegtuigen te zien, zelfs van straaljagers. Een grote en zeer gevarieerde ‘flight-line’ garandeert dat er voortdurend vliegende toestellen te bezichtigen zijn.

De bezoekers kunnen op een rustige en aangename wijze kennis maken met alle facetten van de modelvliegsport of een leuke middag met show en sensatie. Op de vliegshow kunnen kandidaat-piloten alle informatie krijgen. Bij het clubgebouw is er gelegenheid is voor een drankje of een hapje.

Het vliegveld ligt aan de van de Broekweg in Nederweert, een zijweg van Houtsberg (de weg van Nederweert naar Leveroy). Op beide dagen is de ligging met oranje bordjes aangegeven. Als u niet van verre komt, wordt geadviseerd met de fiets te komen, ofschoon voor auto’s gratis parkeergelegenheid in de buurt is. Ook de toegang tot de show is gratis.

Het showprogramma begint op beide dagen om 11.00 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur. Natuurlijk is het te veel om hier te vermelden om welke toestellen het gaat. Om een indruk te krijgen van dit evenement tref je hieronder een serie foto’s aan van voorgaande show.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie