Skip to content

Benefiet playbackshow voor muziekprojecten zorgcentrum St. Joseph

Glendi
2 juli 2017 | 10:00

Advertentie

Op zaterdagavond 30 september organiseert zorgcentrum St. Joseph een benefiet playbackshow in De Pinnenhof in Nederweert. De entreegelden van deze show komen geheel ten goede aan muziekprojecten voor bewoners van het zorgcentrum. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de playbackshow of om te komen kijken.

“Muziek is een belangrijk middel om contact te maken met mensen met de ziekte van Alzheimer”, vertelt Renie van den Dungen, welzijnscoach bij Stichting Land van Horne. “In latere fases van dementie wanneer verbale communicatie niet meer mogelijk is, kan muziek juist wel zorgen voor contact. Door middel van muziekprojecten kunnen we echt iets extra’s doen voor de bewoners van St. Joseph”, vult Ilse Jeurninck, medewerker welzijn aan.  Om de muziekprojecten mogelijk te maken organiseert zorgcentrum St. Joseph een benefiet playbackshow. Iedereen die de muziekprojecten een warm hart toedraagt is op 30 september van harte welkom bij de playbackshow als deelnemer of toeschouwer. Kaartjes kosten € 5 per persoon en zijn vanaf 21 augustus verkrijgbaar bij zorgcentrum St. Joseph en de Bruna in Nederweert.

Iedereen kan zich aanmelden
Iedereen vanaf 16 jaar kan zich aanmelden als deelnemer aan de show. Alleen, als duo of als groep. Dit kan tot en met 19 augustus door te bellen naar Renie van den Dungen of een e-mail te sturen; 0495 – 59 67 30 en rmm.van.den.dungen@landvanhorne.nl. Voor iedere deelnemer is er een prijsje. DecoMusic zorgt deze avond voor de muziek. Verdere informatie volgt na de opgave. Renie: “We hopen op vele enthousiaste aanmeldingen en een spetterend programma.”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30

Advertentie