Skip to content

Elke week een stapje dichter bij je doel

Redactie
2 juli 2017 | 15:00

Advertentie

Hoe zou het zijn als je elke week een stapje dichter bij je doel komt, centimeters gaat verliezen en de kilo’s steeds minder worden. Elke week meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit?

Ik Betsy Stienen een gewone Nederlandse vrouw van 54 en mede-eigenaresse van Slank4ever Maarheeze. Door omstandigheden kwam ik vervroegd in de overgang met alle nare gevolgen van dien,  gewichtstoename, meer buik vet, weinig energie, vermoeidheid en mijn huid werd steeds droger en slapper. Nu zit  ik al 17 jaar in de sport en afvalbranche en ondanks dat ik 3x per week aan sport deed, groepslessen, cardio en spierversterving  volgde lukte het me niet om het tij te keren. Daarom besloot ik me in deze problematiek te verdiepen

Want ik weet uit ervaring hoe belangrijk je gewicht en je gezondheid tijdens de overgang voor je zijn en hoe graag je weer wilt bruisen van de energie. Na 4 jaar van studie in coaching en voeding heb ik me gespecialiseerd in gewichtsproblemen bij vrouwen in de overgang.

Vrouwen in de overgang hebben vaak het gevoel vast te zitten en dat het onmogelijk is hier iets aan te veranderen. Deze uitzichtloosheid bestaat alleen in je denken, je raakt er aan gewend en gaat denken dat het normaal is, zonder te beseffen dat je ook andere keuzes kunt maken waardoor je meer mogelijkheden gaat zien.  Keuzes zoals: overtuigingen omtrent de situatie, doelen stellen, integer zijn, actie  ondernemen of je zelf op nr. 1 zetten, stoppen met in het zelfde kringetje te lopen en nog véél en véél meer.

Wil jij als Powervrouw door de overgang?
Maak dan eens een Gratis en geheel vrijblijvende afspraak om te kijken of mijn programma bij jou past.

Zou het niet fan-tas-tisch zijn?
Als jij tijdens de overgang je gewicht kan verminderen, je buikvet kan reduceren, bruist van de energie en daarbij een mooiere strakkere huid kan behouden met minder cellulite.

Bedenk dat het jouw leven is en dat jij het recht hebt om te bepalen hoe jouw leven eruit zal zien.

www.slank4ever-maarheeze.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie