Skip to content

Alles over de kermis in Leveroy

Redactie
6 juli 2017 | 16:00

Advertentie

Het belooft wederom een mooie kermis te worden in Leveroy. De Kermiscommissie Leveroy heeft dit jaar mooie attracties geregeld en leuke activiteiten voor jong en oud. Bezoekers kunnen touwtje trekken, schieten en ook de draaimolen, de autoscooter, de calypso, de grijpers, het rolbalspel, trampolines en diverse eet-/snoepkramen staan op het kermisterrein. Daarnaast is er een feestelijk programma samengesteld met veel muziek, dans en leuke activiteiten voor jong en oud.

Zaterdag 8 juli
De kermiskoers is de officiële aftrap van de kermis en is inmiddels een begrip voor de inwoners van Leveroy. Tijdens deze straatrace wordt er een parcours gefietst met verschillende, uitdagende hindernissen waarbij een goed geveerde mountainbike geen overbodige luxe is. Vanaf het moment dat het startsein wordt gegeven, zijn de kermisattracties geopend. ’s Avonds vanaf 21.00 uur wordt de dag afgesloten met ‘MMOOZZ’: een coverband van topniveau met als motto: “Everybody Happy”!

Zondag 9 juli en maandag 10 juli
Op zondagmorgen staat het traditionele kermisconcert van Fanfare Concordia Leveroy én jeugdorkest & drumband Forever Young op het programma. ’s Middags vanaf 15.30 uur brengt feestzanger Patrick Hendrikx (o.a. bekend van de band Woenderbar) alvast de stemming er lekker in. Een gezellige middag vol met de meest bekende meezingers is gegarandeerd. Vanaf 19.00 uur laat de alom bekende 60’s & 70’s band Chewy and the Locals de voeten van de vloer gaan tot in de late uurtjes.
Met veel trots presenteren we wederom op maandagavond vanaf 21.00 uur BTMS!. Deze sensationele band (voorheen BEAT IT!) heeft zich vorig jaar opnieuw bewezen met een lekkere, internationale sound waarbij de energie van het podium spatte. Een topavond is hiermee gegarandeerd!

Dinsdag 11 juli
Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de ouderen van Leveroy. In samenwerking met Open Eettafel Leveroy (OET) wordt er een gezamenlijk diner georganiseerd. De gasten van OET gaan hierbij genieten van een heerlijk etentje waarna er gedanst kan worden in Café-zaal Wetemans. De kermis wordt uiteindelijk afgesloten middels een muzikale invulling door beide cafés.

Openingstijden
De kermis is open op:

  • zaterdag 8 juli van 16.00 tot 24.00 uur
  • zondag 9 juli van 14.00 tot 24.00 uur
  • maandag 10 juli van 15.00 tot 24.00 uur
  • dinsdag 11 juli van 15.00 tot 24.00 uur.
  • Tijdens de kermisdagen mogen de cafés in Leveroy tot 03.00 uur geopend zijn.

Verkeersmaatregelen
Een aantal straten wordt afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers:

  • de Dorpstraat tussen Liesjeshoek en Past. De Fauwestraat
  • de Sillenhoek tussen Dorpstraat en Huitje
  • de Kerkstraat tussen Reulisweg en Dorpstraat
  • de Liesjeshoek tussen Concordiastraat en Kerkstraat;
  • de weg Haveshof en het parkeerterrein bij de voetbalvelden. Er komt een betonnen afzetblok bij de kruising Dorpstraat, voor de aansluiting met de Sillenhoek.

Omleiding
Het verkeer wordt via borden omgeleid, komend vanuit Heythuysen via Reulisweg, Huitje, Sillenhoek en Kapelstraat. Komend vanuit Nederweert leiden we het verkeer om via Swelstraat en Heerbaan. De maatregelen duren van woensdag 5 juli om 11.00 uur tot woensdag 12 juli om 16.00 uur, of zoveel korter of langer als nodig is.

Kijk voor meer informatie op www.kermisleveroy.nl. We wensen iedereen veel plezier!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie