Skip to content

Foto’s Bospop 2017 – ouderwets gezellig en kleurrijk

Redactie
9 juli 2017 | 23:44

Advertentie

Zondagmiddag was zwoel, warm en gezellig op het festivalterrein van Bospop in Weert. Bospop is een ouderwets gezellig pop-rockfestival dat dit jaar voor de 37ste keer plaatsvind. Wat in 1980 begon als een kleinschalig festival voor met name regionale amateurbands op een doe het zelf podium is inmiddels uitgegroeid tot een muziekspektakel met internationale bands dat een vaste plaats op vele festivalkalender heeft verworven.

Grote namen die reeds op Bospop gespeeld hebben zijn Sting, Santana, Deep Purple, Neil Young, ZZ-TOP, INXS, Toto, UB40, Alice Cooper, Simple Minds, Steve Lukather, Bryan Adams, Golden Earring, Iron Maiden, Motorhead, Joe Cocker, Lenny Kravitz, Alanis Morrissette, Status Quo, Gavin DeGraw, Dreamtheater en nog vele anderen. Dit jaar stonden onder andere The Pretenders, Beth Hart, Blof, Doe Maar, Madness, Anastacia, Airbourne, Dropkick Murphys, Gogol Bordello, Anouk, Supertram’s Roger Hodgson en Madness op het programma. Enjoy….

Lees ook

Foto’s: Richard van der Steen

Lees meer over Bospop 2017 op de speciale dossierpagina Bospop.

Advertentie

1 Reactie

  1. Toch apart dat het meesmokkelen van een fatboy nu als hoofdfoto staat. Wij hebben het namelijk door een recente rugblessure van 1 van ons het herhaaldelijk gevraagd. Maar steeds nee. Of deze mensen hebben allemaal een blessure of het is niet duidelijk wat er wel of niet mag. ik gun het ze hoor daar geen commentaar op. Maar wat de organisatie niet goed vind moet mijn inziens niet op de foto staan.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie