Skip to content

Kookcursus voor Kids in de Pinnenhof

Redactie
28 juli 2017 | 9:00

Advertentie

Kinderkooklessen zijn niet alleen leuk en gezellig, maar ook leerzaam voor kinderen. Aan de hand van een programma leren zij om op een zelfstandige en verantwoorde manier te koken en te bakken. Ook het samen opruimen hoort bij het werk in de keuken. De kinderen maken een volledige maaltijd klaar en gaan daarna samen gezellig aan tafel om te eten. Meestal is er wat over, wat ze dan mee naar huis kunnen nemen.

Kookook Weert

In de eerste les mogen ze aangeven wat ze graag zouden willen leren klaarmaken, zodat de docenten daarmee rekening kunnen houden tijdens de overige lessen. De cursus is bedoeld voor kinderen van 9 t/m 12 jaar en en wordt op woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur gegeven. Tijdens de laatste les koken de kinderen ook voor een gast zoals een ouder, opa of oma.

De eerste les start op woensdag 20 september. Docenten zijn Teja van der Heijden en Hilde van Lent. Je kunt je kind opgeven via kookookweert@gmail.com

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie