Skip to content

Gastvrije bedrijven gezocht voor event ‘Fladderen door Nederweert’

Redactie
4 augustus 2017 | 10:00

Advertentie

Op 9 en 10 september organiseert Platform ‘Nederweert – Vlinder van Limburg ‘ voor de eerste keer het evenement ‘Fladderen door Nederweert’. Op deze dagen openen gastvrije bedrijven uit Nederweert hun deuren voor bezoekers, die aan de hand van een plattegrond op pad gaan en kiezen bij welke bedrijven ze een kijkje gaan nemen. Om een gevarieerd programma te kunnen bieden is het platform nog op zoek naar gastvrije bedrijven die hun deuren willen openen op 9 en/of 10 september.

Met het event wil de werkgroep inwoners en toeristen al ‘fladderend’ de enorme variëteit aan natuur, agrarische bedrijvigheid, cultuur, horeca, recreatie en ambacht in Nederweert laten ontdekken en beleven. Om bezoekers op 9 en 10 september een gastvrij en gevarieerd programma aan te kunnen bieden zoekt platform ‘Nederweert – Vlinder van Limburg’ nog bedrijven die deel willen nemen aan dit event en hun deuren willen openen op zaterdag 9 en/of zondag 10 september. De insteek is dat bezoekers op een informele wijze kennis kunnen maken met je bedrijf en -activiteiten. Daarnaast is het leuk om op je bedrijf een knipoog te maken naar de Vlinder van Nederweert, zoals vlinders vouwen voor kinderen, het proeven of bakken van vlinderkoekjes of ‘zoek de vlinders’.  Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen via info@vlindervanlimburg.nl meer informatie opvragen over deelname.

Aftrap platform ‘Nederweert – Vlinder van Limburg’
Het event ‘Fladderen door Nederweert’ is tevens de aftrap voor het platform ‘Nederweert – Vlinder van Limburg’. Dit nieuwe platform is een initiatief van een groep lokale ondernemers en heeft zich tot doel gesteld om een uitdagende natuurlijke omgeving te creëren, waar toeristen en bewoners de gastvrijheid van Nederweert optimaal beleven.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie