Skip to content

Merefeldia wint eerste voorbereidingswedstrijd

6 augustus 2017 | 13:44

De selectie van R.K.S.V. Merefeldia uit Nederweert heeft de eerste wedstrijd in de voorbereiding winnend afgesloten door met 5-4 te winnen van SV Brandevoort uit Helmond.

Merefeldia oogde fris en scherp. Brandevoort uit Helmond wist hier totaal niet mee om te gaan. Merefeldia kreeg kans op kans door goed collectief druk te zetten. Na 60 minuten stonden ze terecht op een 5-0 voorsprong. Daarna liet Merefeldia de teugels wat vieren en kon brandevoort een aantal keer scoren. Toen de 5-4 viel in de 90e minuut klonk ook het eindsignaal.

Merefeldia kan terugkijken op een zeer sterke 60 min. Doelpuntenmakers: Ken Boonen 2x, Fahim Shakib 1x, Rick Tullemans 1x (penalty), Koen van Beucken 1x.

Merefeldia speelt op zaterdag 12 augustus een oefenwedstrijd in Arnhem en maakt er tevens een selectie uitje van.