Skip to content

Aanbieding wintervakantie Fins Lapland

Glendi
9 augustus 2017 | 16:01

Advertentie

Een wit sprookjeslandschap, avontuurlijke activiteiten en natuurlijk het noorderlicht maken Fins Lapland een magische winterbestemming. Maak van je droom werkelijkheid en boek bij zelfstandig reisadviseur Tim Zegveld | YourTravel een mooie reis naar dit gebied.

Bijvoorbeeld: 8-daagse wintervakantie met verblijf in hotel inclusief vlucht, transfers en volpension, vanaf € 925 p.p.

Tussen de duizend meren, in het oosten van Lapland, ligt het verborgen landschap van Posio. Aan de voet van het Riisitunturi National Park verblijf je in het Wilderness Hotel Kirikeskus. Een perfecte uitvalsbasis voor je vakantie in Fins Lapland. Verken de omgeving bijvoorbeeld gedurende een sneeuwscootersafari of een huskysafari. Geniet van de stilte tijdens een sneeuwschoenwandeling. Of maak een wandeling door de Korouoma kloof naar een ijswaterval. Natuurlijk kun je ook de lange latten onderbinden om te gaan langlaufen of skiën. Kortom, ervaringen die je verblijf in Fins Lapland onvergetelijk maken!

Meer informatie over deze reis vind je hier.

Natuurlijk zijn er ook andere reizen mogelijk. Tim Zegveld | YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem gerust geheel vrijblijvend contact op: tim.zegveld@yourtravel.nl, 06 40 85 08 84.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie