Ook deze keer weer een lekker recept vanwege de vakantieperiode. Bij dit recept kun je in plaats van courgette ook aubergine gebruiken.
RECEPT
Ingrediënten (2 pers)
1 grote courgette
1 ui
2 tomaten
1 teentje knoflook
1 eetlepel pijnboompitten
1 eetlepel amandelschaafsel
1 eetlepel verse basilicum of oregano
100 gram feta (vetarm, Arla Apetina)
beetje olijfolie
beetje zwarte peper
snufje Himalayazout
Cure4Life klanten in fase 3 dienen de individuele hoeveelheden binnen het programma te volgen.
Bereiding
Snijd de courgette in de lengte doormidden en lepel het vruchtvlees er voorzichtig uit. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Snipper de ui en pers het knoflookteentje. Ontvel de tomaten, ontdoe ze van de zaadlijsten en snijd ze in stukjes. Hak de basilicum of oregano fijn. Verhit de olijfolie en wok de courgette, ui en knoflook kort met peper en zout.
Schep het mengsel uit de pan en meng in een kom met de tomaatstukjes en basilicum of oregano. Leg de uitgeholde courgettes in een ovenschaal en verdeel het mengsel over de 2 stukken. Bak ze ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven. Leg er na 15 minuten de stukjes feta en het amandelschaafsel op en bak nog 5 minuten. Haal ze uit de oven, leg op de borden en garneer met de pijnboompitten.
MMMHHH heerlijk!
Heb je zelf ook een lekker recept laat het me weten!
Cure4Life
Cure4Life pakt de oorzaak aan en niet de symptomen van overgewicht. “Daarom ben ik mijn eigen Cure4Life vestiging begonnen en kijk er naar uit om samen met u de oorzaak van overgewicht aan te pakken!” Je kunt vrijblijvend informatief een consult aanvragen. Voor meer informatie www.cure4life.eu, of neem contact op met Dimphy via dhermans@cure4life.nl of Facebookpagina Cure4Life Nederweert.
Er zijn nog geen reacties geplaatst