Skip to content

Fresh Allstars dit weekend op tv

Glendi
26 augustus 2017 | 11:00

Advertentie

De afgelopen jaren waren de Fresh Allstars vaak te zien op de nationale televisie. Zo waren ze o.a. te gast bij Everybody Dance Now (2013 en 2015), Holland’s Got Talent (2014), Zapp Sport, Zapp Freestyle Games, Koffietijd, RTL Live en in 2016 kwamen ze met een Golden Ticket tot de finales van Holland’s Got Talent. Ook zijn ze al 4 keer te zien geweest bij het programma Zapp Live en dit weekend zelfs voor de vijfde keer!

Op zaterdag 26 augustus vindt het Zapp Live festival plaats. Tijdens een speciale aflevering wordt de aftrap van het nieuwe Zapp-seizoen geven. Alle Zapp-programma’s komen even aan bod en er zullen verschillende bekende TV-personages langskomen. Gezien de intensieve samenwerking konden de Fresh Allstars uiteraard niet ontbreken. Je ziet de Allstars ditmaal met een jonger team dat hun debuut maakt op tv. Het nieuwe team zal in twee korte fragmenten live te zien zijn tussen 17.00 en 18.00 uur op NPO 3.

Op zondag 27 augustus zijn de breakdancers voor het eerst te zien bij Willem Wever. Dit populaire wetenschappelijke programma geeft antwoord op brandende vragen van kinderen. De vraag die in deze aflevering gesteld wordt, heeft uiteraard iets te maken met breakdance. Nieuwsgierig geworden? Vergeet dan zondag niet te kijken! Het breakdance gedeelte zal worden uitgezonden rond 9:50 uur, eveneens op NPO 3.

De komende maanden zullen de Fresh Allstars nog vaker te zien zijn bij meerdere TV-programma’s in binnen- en buitenland. Houd hun Facebook-, Instagrampagina of website: www.dansschoolfresh.com daarom goed in de gaten!

Op 16 september vindt er in Weert een voorronde plaats van Battle of the Year. Deze grootste breakdancecompetitie ter wereld wordt, na meer dan 20 jaar, niet in Brussel of Amsterdam, maar in Weert gehouden bij de Poort van Limburg. Wanneer je breakdance op het hoogste niveau een keer met eigen ogen wilt zien, dan is dit een uitstekende kans.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie