Skip to content

Jarvin nieuwe combinatiefunctionaris sport

Redactie
21 september 2017 | 9:56

Advertentie

In augustus van dit jaar is Jarvin Vrijssen (22) gestart als nieuwe combinatiefunctionaris Sport bij Sport Nederweert als onderdeel van Vorkmeer. Mijn naam is Jarvin Vrijssen en ik ben sinds kort werkzaam voor Sport Nederweert als onderdeel van Vorkmeer. Hij heeft de opleiding Sport & Education gevolgd aan de Sporthogeschool te Eindhoven en in 2016 hiervoor zijn diploma behaald.

Afgelopen jaar heeft hij gewerkt met anderstaligen waaronder vluchtelingen, statushouders en kinderen van arbeidsmigranten binnen de gemeente Horst aan de Maas als Docent Lichamelijke Opvoeding bij ISK TaalRijk te Hegelsom.

Dit jaar zal hij werkzaam zijn als combinatiefunctionaris Sport. Mijn belangrijkste taak is een kwaliteitsimpuls geven aan het bewegingsonderwijs binnen gemeente Nederweert. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de screening op scholen en de organisatie van sportevenementen. Verder is hij het aanspreekpunt rond sport gerelateerde zaken voor scholen binnen de gemeente Nederweert. “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en hoop jullie nog eens te treffen!” aldus Jarvin

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie