Skip to content

SV Leveroy bestaat 60 jaar!

Redactie
21 september 2017 | 21:00

Advertentie

SV Leveroy bestaat 60 jaar én dát moet natuurlijk gevierd worden. SV Leveroy werd opgericht in 1957 en het voetbalveld was gelegen aan de Liesjeshoek nabij de boerderij van Opheij. In 1959 werd het nieuwe veld achter de Boerenleenbank in gebruik genomen. In 1972 was 1 veld te weinig voor het aantal elftallen en verhuisde men naar “Henseveld”. Die periode is de meest succesvolle voor SV Leveroy wat mede te danken was aan het damesvoetbal binnen de club. In 2012 werd de nieuwe accommodatie op de Leiverse velden in gebruik genomen, een accommodatie waar ze bijzonder trots op kunnen zijn.

Op vrijdag 29 en 30 september zullen diverse festiviteiten op het Sportpark te Leveroy worden georganiseerd. Het programma is als volgt:

Vrijdag 29 september
Vanaf 20:00 uur is er een gezellig samenzijn in de kantine met (oud)leden en iedereen die SV Leveroy een warm hart toedraagt. Rond de klok van 21:30 uur is er live muziek van Poptroubadour Arnoud Kas. Wij hopen van harte dat u het leuk vindt om met ons herinneringen op te halen en oude tijden te laten herleven.

Zaterdag 30 september
In de ochtend tot in het begin van de middag is er voor de jeugd van Leveroy t/m 16 jaar een zeskamp. Hiervoor hebben zich zo’n 65 kinderen opgegeven en het belooft dan ook een waar sportief spektakel te worden. In de middag vanaf 14.30 uur is er een zeskamp voor teams (leeftijd vanaf 16 jaar). Deze zal met een finalespel aan het begin van de avond oude tijden doen herleven. Ook is er tijdens deze dag een springkussen aanwezig voor de jongste jeugd.

Na de prijsuitreiking van de teamzeskamp zal de avond pas echt losbarsten. Niemand minder dan Chewy & the Locals zal er voor zorgen dat door hun muzikale inbreng het een avond wordt om niet te mogen missen.

Hopelijk tot ziens tijdens het jubileum weekend zodat we samen met trots kunnen terugkijken op 60 jaar SV Leveroy.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie