Skip to content

Theaterboerderij Boeket zoekt nieuwe organisatie

Glendi
13 oktober 2017 | 12:00

Advertentie

Stichting theaterboerderij Boeket in Nederweert is ruim 5 jaar geleden als een stichting opgericht door Jos en Riek Levels en is inmiddels in de regio een begrip. De doelstelling van het non-profit theater is om aankomend en gevestigd talent een intiem podium te bieden. Dit om mensen in Nederweert en wijde omgeving te laten genieten van puur theater in de breedste zin van het woord. Het theater is sfeervol gelegen in het buitengebied, in een prachtig groene omgeving. Gasten en artiesten, die het theater bezochten, hebben direct hun hart verpand aan deze unieke plek.

In 2016 verloor de theaterboerderij door het overlijden van Riek een belangrijke steunpilaar. Nu ook Jos vanwege gezondheidsproblemen genoodzaakt is een flinke stap terug te zetten, is de stichting dringend op zoek naar een volwaardig stichtingsbestuur met aan het hoofd een organisator. Samen met een groep betrokken vrijwilligers,
gaat dat bestuur de organisatie en exploitatie van de theaterboerderij voortzetten.

Hou je van cultuur, van organiseren en verbinden en heb je voldoende tijd om deze rijk gevulde kar voort te trekken ? Stuur dan een mail naar theaterboerderijboeket@gmail.com. Jos gaat graag met je in gesprek.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie