Skip to content

Wie draag jij voor voor het Gemeentecompliment 2018?

Glendi
24 oktober 2017 | 10:00

Advertentie

Welke persoon, groep of organisatie zet zich volgens jou op een bijzondere manier in voor de gemeenschap van Nederweert? Draag hem of haar dan voor het Gemeentecompliment 2018 voor.

In de categorie Sportief Nederweert mocht de jonge talentvolle breakdancer Lorenzo Caboni vorig jaar het compliment in ontvangst nemen. Stichting Hartslag voor Nederweert kreeg het compliment in de categorie Sociaal Nederweert en Medicura BV. in de categorie Ondernemend Nederweert.

Blijk van waardering, aanmoediging
Het Gemeentecompliment is een blijk van waardering van het gemeentebestuur voor personen, verenigingen, instellingen en/of bedrijven uit Nederweert die zich verdienstelijk maken voor de gemeenschap en/of die een bijzondere prestatie hebben geleverd. Het compliment kan ook een aanmoediging zijn om vooral zo door te gaan.

Drie categorieën
Het Gemeentecompliment, dat bestaat uit een insigne voor personen en een standaard voor bedrijven, instellingen en bedrijven, wordt jaarlijks uitgereikt in drie categorieën: Sociaal Nederweert, Sportief Nederweert en Ondernemend Nederweert

Gemotiveerde brief
Het college van burgemeester en wethouders kent de complimenten toe en nodigt inwoners uit om vóór 15 november een voordracht voor kandidaten voor het Gemeentecompliment 2018 in te dienen. Dat kan door het sturen van een brief met daarin een motivering van de voordracht.

Voordracht sturen
Stuur je voordracht naar het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. de heer Giel Bruijnaers, postbus 2728, 6030 AA Nederweert. Zet wel ‘vertrouwelijk’ op de envelop. Meer informatie nodig? Neem dan contact op met kabinetschef Giel Bruijnaers. De Gemeentecomplimenten worden uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsreceptie in januari.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie