Skip to content

Frank trots op zijn nieuwste kantorenproject ‘Het Nieuwe Werken’ bij Zuiderhuis

30 oktober 2017 | 11:00

Frank Leenen van Cito Totaalservice uit Nederweert is super trots op zijn allernieuwste project dat hij afgelopen vrijdag heeft opgeleverd, een fixed concept ‘Het Nieuw Werken‘ voor verzekeringskantoor Zuiderhuis in Weert.

John Pfennings, commercieel directeur van Zuiderhuis, benaderde Frank een aantal maanden geleden. Het bedrijf ging verhuizen naar een pand aan de Schepenlaan in Weert en hij vroeg of Frank het nieuwe kantoor compleet kon inrichten. John wilde een totaalpakket van begin tot einde. Dus het ontwerp, de totale verhuizing van de medewerkers en het veegschoon opleveren van het pand aan de Emmasingel.

Fixed Concept ‘Het Nieuwe Werken’
Frank bedacht zich geen moment en ging aan de slag. Hij kocht het oude meubilair van de voormalige gebruiker BAM op en haalde het pand leeg. Ditzelfde deed hij met het oude pand aan de Emmasingel en samen met Laura Donkers van Laura Interieur- en Meubelontwerp schreef hij een vernieuwd interieurvoorstel onder het concept “Het Nieuwe Werken”.

 

Animatiefilm
In een animatiefilm werd het nieuwe concept aan een team van medewerkers van Zuiderhuis getoond. Hierin werd duidelijk wat er allemaal mogelijk was en aan welke budgetten er gedacht moest worden. Nadat het voorstel tot in detail uitgewerkt was, kon gestart worden met de uitvoering. Nieuwe vloeren, schilderwerk, teakhouten wanden, zit-/stabureaus, bureaustoelen, desk-bikes, stilte plekken, vergaderkamers, loungeplekken, personeelsruimte, softseating en wallprints. Het kantoormeubilair is volgens de laatste normen.

Met medewerking van diverse lokale ondernemers zoals VBS, Coenen Montage, Hendrix belettering hebben ze dit project uitgevoerd binnen de gestelde termijn van 4 weken voorbereiding en 3 weken op werkvloer. Vanaf maandag 30 oktober zullen de medewerkers van Zuiderhuis werken vanuit hun nieuwe locatie.

Wil je meer weten over het fixed concept ‘Het Nieuwe Werken’? Neem dan contact op met Frank Leen van Cito Totaalservice via de contactpagina.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie