Skip to content

Ons Max


Redactie
30 oktober 2017 | 20:00

Advertentie

Het is de jongeman die ondertussen iedere supermarkt, tankstation of slaapkamer versiert. Kartonnen, levensgrote Max Verstappens zijn ongeveer in iedere winkel te aanschouwen. Helemaal niet raar, iedereen houdt namelijk van Max. En deze jolige limbo houdt ook van iedereen.

Een geboren coureur, zo staat hij bij veel mensen te boek. Nog voor zijn eerste levensjaar zullen zijn handjes al de bewegingen van een racestuur en schakelpook hebben nagedaan. Sindsdien is die snelheidsdrang alleen maar toegenomen, de carrière hangt namelijk aaneen van kampioenschappen, winst en prijzen. De jonge Max werd daarom al vroeg in de smiezen gehouden. Dit geboren talentje uit Formule-familie zou namelijk zomaar wel eens in de voetsporen van zijn vader kunnen treden. En zo geschiedde.

Race na race lijkt de magistrale Max onoverwinnelijk te zijn op het asfalt. Als een plofkip in een kooi bestuurd hij zijn Red Bull-auto, waarna hij bocht na bocht zijn tegenstanders stof laat happen. Concurrenten Vettel en Hamilton bijten zichzelf dikwijls in hun buik, zich afvragend hoe deze lijpe Limbo aan zulke racekunsten komt.

Zolang Max zijn monsterlijke snelheden blijft rijden, zal de liefde voor deze Limburg-mascotte aanhouden. Iedereen ziet namelijk maar al te graag hoe deze volkse jongeman geen blad voor de mond neemt. En waarom zou hij, iedereen blijft toch wel van ‘ons Max’ houden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie