Skip to content

Dag van de mantelzorg 2017

Redactie
17 november 2017 | 10:00

Advertentie

Vrijdag 10 november zijn 7 vrijwilligers van het Steunpunt Mantelzorg Nederweert op pad gegaan om mantelzorgers in de gemeente Nederweert te verrassen. Na het ophalen van de presentjes, het uitzetten van de routes gingen zeven vrijwilligers van het steunpunt op pad. De mantelzorgers die in het zonnetje zijn gezet zijn door iemand uit hun eigen omgeving voorgedragen.

Dag van de mantelzorg
In Nederland zijn er 3,7 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Liefst 750.000 mantelzorgers zorgen zelfs meer dan 8 uur per week voor iemand en doen dat langer dan 3 maanden. Vaak combineren ze dat met een betaalde baan. Omdat de zorg zich over het algemeen richt op bekenden, vinden deze mantelzorgers hun werk vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Daarom worden deze mensen extra in het zonnetje gezet tijdens de “Dag van de mantelzorg“. Tijdens deze dag wordt er aandacht besteed aan het waardevolle en onmisbare werk.

Heb je ondersteuning, hulp of een vraag neem dan contact op met het steunpunt mantelzorg Nederweert via sabinje.corstjens@dezorggroep.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie