Skip to content

Glasvezel in het buitengebied van Nederweert

Redactie
22 november 2017 | 8:00

Advertentie

Op maandag 27 november is er een informatiebijeenkomst over de aanleg van glasvezel in het buitengebied. De bijeenkomst wordt gehouden in De Bombardon in Heythuysen. De avond is bedoeld voor inwoners van en ondernemers in het buitengebied die nog geen glasvezel- of coax-aansluiting hebben. De gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert, Peel en Maas en Weert organiseren deze bijeenkomst samen met de Provincie Limburg.

Voortgang
Ze praten je die avond bij over de stappen die tot nu toe zijn gemaakt in het proces om te komen tot snelle internetverbindingen in het buitengebied van de gemeenten. Daarnaast informeren ze over de acties die de komende periode worden genomen, zoals de vraagbundeling, met als doel iedereen zo snel mogelijk toegang te kunnen bieden tot een toekomstbestendig glasvezelnetwerk. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelden
Je bent van harte welkom van 19.00 tot 21.00 uur in De Bombardon, St. Antoniusstraat 2. Het is wel nodig om je aan te melden. Dit kan op de site van de Provincie Limburg en telefonisch via tel.: 043-3897857.

Advertentie

2 Reacties

  1. Hopelijk wordt dit project niet zo’n drama als “de randweg” en “upgrade van het centrum”.

    • Denk / hoop het niet. Dit is namelijk niet een solo project van gemeente nederweert. En voor het buitengebied die op plaatsen nog op 2 MB draaien zal dit veel beter zijn. Alleen jammer dat de gemeente dit niet gelijk deed toen ze GV in de kernen legden. Mijn hoofdvraag is eerder de kosten om het te krijgen en welke providers zitten hierop.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie