Skip to content

Lorenzo Caboni wint ‘Groove Session’ in Zwitserland

Redactie
24 november 2017 | 20:00

Advertentie

Lorenzo Caboni vloog drie dagen na de succesvolle wedstrijden in Los Angeles naar Zwitserland voor nog een competitie op wereldniveau. Vorig jaar was Lorenzo ook al uitgenodigd voor deze wedstrijd genaamd ‘Groove Session‘.  Het concept van dit toernooi is uniek. Er zijn 16 volwassen dansers en 16 kids die willekeurig worden gemixt. Er komen zo 16 unieke internationale duo’s.

Vorig jaar werd Lorenzo geloot met een van de favoriete volwassen dansers uit Oekraïne genaamd ‘Lussy Sky’. Ze wonnen uiteindelijk het hele toernooi. Als titelverdediger kreeg de Oekraïner maar ook Lorenzo weer een invite voor de editie van dit jaar.

Afgelopen weekend was het showtime!
Lorenzo werd geloot met een danser die niet bepaald de publieksfavoriet was. De b-boy genaamd ‘Stripes‘ uit Amerika is een erg goede en ervaren danser maar heeft zich al jaren niet meer laten zien in de breakdance scene. De kansen voor Lorenzo werden daarom ook niet hoog ingeschat. Lorenzo’s partner van vorig jaar, Lussy sky, had wel geluk met zijn loting en kwam met een van de kids-favorieten uit Rusland.

Tot verbazing van Lorenzo en zijn vader, die mee was gegaan om Lorenzo te coachen, wonnen Lorenzo en Stripes battle na battle! Beide dansers waren in vorm en werden beter na elke ronde die ze dansten. Thuis in Nederland zaten op zaterdagavond Lorenzo’s teamgenoten de livestream te kijken. Ook hier was iedereen verbaasd dat Lorenzo helemaal tot de finale wist te komen met een tegenstander die al enige tijd uit de running was. Het was pas een echte verrassing toen bleek dat Lorenzo in de finale zijn partner van vorig jaar versloeg en hiermee, samen met zijn huidige duo-partner, wederom de eerste plek mee naar huis nam. Met een vette trofee en geldprijs rijker verscheen Lorenzo twee dagen later alweer nuchter op de training.

Proficiat Lorenzo echt super vet! Hoe was het in Zwitserland?” Lorenzo: “Dankjewel, het was wel leuk“(met een kleine glimlach). Tien seconden later stond hij weer rondjes te draaien op zijn hoofd.

Meer informatie op www.freshallstars.com.
Foto’s Etien Photography & Kien Quan photography

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie