Skip to content

Eetpunt “Ontmoeten doet groeten” te gast bij zaal Centraal

Redactie
13 december 2017 | 14:00

Advertentie

Gisteravond werden de gasten van het Eetpunt goed verwend door Dennis Wulms en zijn team bij zaal Centraal. Als voorgerecht werd er een heerlijke tomaten-groentesoep geserveerd. Daarna konden de gasten een keuze maken uit een uitgebreid buffet bestaande uit gestoofde runderlapjes, kip met satésaus, varkenshaas in champignonroomsaus, gebakken aardappeltjes, aardappelgratin en diverse groenten. Als dessert was er een superlekkere chocolademousse met slagroom.

Gerrie Kessels
Gerrie Kessels, werkzaam bij PSW en van daaruit initiatiefneemster en coördinator van het Eetpunt, moet per 1 januari afscheid nemen van het project. Het Eetpunt bedankt haar voor haar grote inzet en enthousiasme. PSW heeft samen met de gemeente  door middel van dit project voorzien in een mooie voorziening voor de Nederweerter gemeenschap. Het Eetpunt valt al vanaf de start in 2015 onder het Dorpsoverlek Nederweert dat als een soort paraplu functioneert voor een aantal werkgroepen. De taak van coördinator van het Eetpunt wordt vanaf 1 januari overgenomen door vrijwilligster Resie Jennissen.

Wanneer je deel wil nemen aan dit Eetpunt kun je je aanmelden tot vrijdagochtend 12.00 uur voor de volgende dinsdag. Je kunt dat doen door te mailen naar eetpuntnederweert@gmail.com of telefonisch 06 83 15 92 14. Moet je je later toch nog afmelden dan kan dat tot uiterlijk maandag 12.00 uur.

Op 19 december verzorgen de vrijwilligers in de Pinnenhof een kerstdiner. Daarna is het Eetpunt twee weken gesloten. Vanaf dinsdag 9 januari ben je weer welkom.

Sponsoren
Aan het einde van dit jaar wil het Eetpunt slager Leo Hermanns, supermarkt Jumbo en de tien horecagelegenheden:  Zaal Centraal, de Ontmoeting, Guulke, De Kleine Winst, Het Pannetje, Het Vlegelke, bi-j Siem, Diverso, De Dorpsherberg en De Daatjeshoeve  heel hartelijk bedanken voor de medewerking. Het Eetpunt wenst al hun sponsors, gasten en vrijwilligers Gezellige Kerstdagen en  een Voorspoedig Nieuwjaar toe!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie