Skip to content

Bewegende Kerststal in St. Lambertuskerk

Redactie
20 december 2017 | 9:00

Advertentie

De kerststal met de bewegende beelden in de Sint-Lambertuskerk is weer opgebouwd. De vrijwilligers hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan. Het is een vaste groep mannen die op elkaar ingespeeld zijn. Nieuwelingen blijven welkom.

Kerststal in St. Lambertuskerk

De bewegende kerststal gaat open tijdens de gezinsmis op kerstavond om zeven uur. Pastoor Schuffelers legt tijdens eucharistieviering het kindje Jezus in de kribbe. Dan gaan ook de lichtjes in de kerststal aan. De beelden kunnen pas na de mis in beweging gezet worden. Behalve de gezinsmis is er op kerstavond ook een nachtmis, die om elf uur begint. Ook dan is de kerststal open.

De kerststal is te bezichtigen van Kerstmis tot en met nieuwjaarsdag van twee uur tot half vijf ’s middags en ook tot ongeveer een half uur na het missen. Het is beslist de moeite waard de diensten bij te wonen en het Kerstverhaal uitgebeeld te zien en de beelden in beweging te zetten alsook een kaarsje op te steken.

Voor overige diensten in de kerk kun je kijken op de website www.kerknederweert.nl waar alle aanvangstijden van de Missen tijdens de kerstweek en nieuwjaarsdag staan.

Dubbele receptie op Nieuwjaarsdag
Na de Hoogmis van 10.00 uur op Nieuwjaarsdag is in het Parochiecentrum gelegenheid elkaar Nieuwjaar te wensen. Je bent dan tevens in de gelegenheid pastoor Schuffelers, die op nieuwjaarsdag jarig, is te feliciteren.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie