Skip to content

Kerstmis in de Huiskamer Nederweert

Redactie
22 december 2017 | 19:24

Advertentie

Op dinsdag 19 december heeft de Huiskamer Nederweert haar jaarlijkse Kerstbijeenkomst gehouden. De gasten en de vrijwilligers van de Huiskamer hebben kunnen genieten van een heerlijke middag. Deze werd verzorgd door de vrijwilligers zelf, groep Santekraom, en niet te vergeten de toneelgroep bestaande uit kinderen van Buurtschap Boeket.

Naast de koffie met kerststol werden er lekkere hapjes en een drankje geserveerd. De groep Santekraom zorgde voor de muzikale omlijsting, waarbij oude herkenbare Nederweerter foto’s geprojecteerd werden. Er was ook volop gelegenheid tot het meezingen van mooie kerstliedjes. Het Kerstspel, verzorgd door de kinderen uit Boeket, had als thema een Kerstdroom. Al met al een geweldige middag, zo luidde het oordeel van de bezoekers.

Nog ruimte voor gasten en vrijwilligers in de Huiskamer
Heb je interesse om gast te worden van de Huiskamer Nederweert? Kom dan gerust zelf of met een familielid op dinsdagmiddag of donderdagmiddag eens een kijkje nemen. Ze zorgen van 13.30 tot 16.30 uur voor een gezellige middag. Er is telkens een leuke activiteit en na de koffiepauze is er gelegenheid tot het leggen van een kaartje of een ander gezelschapsspel. Indien nodig komen ze je thuis ophalen en terugbrengen. Je kunt ze bezoeken in zorgcentrum St. Joseph, Truus Vaessenkamer, Brugske 16 in Nederweert. Tevens zijn ze op zoek naar vrijwilligers en een chauffeur voor de Huiskamer Nederweert. Het is een dankbare vrijetijdsbesteding en een mooie bijdrage aan iets goeds voor de maatschappij.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Tjeu van de Mortel, tel.nr. 06-34441261 | Annelies Habets, tel.nr. 0495-625662 | Toos Feijen, tel.nr. 0495-625207. Ze zijn ook bereikbaar via info@huiskamernederweert.nl. Informatie is ook beschikbaar op onze website: www.huiskamernederweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02

Advertentie