Skip to content

Mooie recensie voor Gewichtsconsulente Bianca Laenen van Diplan Studio

Redactie
29 december 2017 | 14:00

Advertentie

Bianca Laenen is gediplomeerd en gepassioneerd gewichtsconsulente en sportinstructeur, mede-eigenaar van Diplan Studio te Nederweert. Maar daarnaast kan ze zichzelf ook ervaringsdeskundige op het gebied van ongecontroleerd eten en diëten noemen. Ben jij er ook klaar mee? Met lijnen, diëten en het altijd maar bezig zijn met eten?
Iedere week weer opnieuw beginnen… en dan constateren dat het weer niet lukt?!

Mooi recensie

Ik ben een 32 jarige vrouw . Heb al meerdere lijn pogingen gedaan en had dit redelijk onder controle. Ik schommelde steeds met 5 kilo. Tot vorig jaar, toen waren het er stiekem toch wat meer. Ik ben toen begonnen met het sportprogramma van Diplan om binnen 8 weken af te vallen. Je krijgt dan een weekmenu en gaat sporten. Dit ging goed, maar bij de laatste kilo’s werd het lastig. Ik deed het voor mijn gevoel al heel goed, maar toch gingen die laatste kilo’s er niet vanaf.

Ik ben in gesprek geraakt met Bianca van de Diplan en ze vertelde over de methode “ik mag alles eten”. Ik had tijdens dit gesprek het idee dat deze methode verder ging op het punt waar ik vast liep. Daarom ben ik de methode gaan volgen. En ja hoor, ik heb mijn doel bijna behaald.
Individuele begeleiding, 1 op 1, met ruimte en tijd voor het gesprek, het krijgen van informatie over eten en dit wekelijks.  Het kijken naar mijn valkuilen en waar nog dingen te kunnen verbeteren. Dit waren kleine veranderingen, maar voor mij wel groot genoeg om net die paar kilo nog af te vallen.

Tijdens deze cursus moet je zelf nadenken over je eetpatroon, je weekmenu, je sportschema en over allerlei andere onderwerpen. Doordat ik mijn eigen keuzes mocht maken en mijn veranderingen zelf mocht kiezen sta ik geheel achter mijn keuze en kost het me weinig moeite deze veranderingen vast te houden. Ondanks mijn bourgondische leven weet ik nu betere keuzes te maken, zonder dat het moeite kost. Het is een gewoonte geworden en is nu onderdeel van mijn dagritme geworden.

Het is voor mij de eerste keer dat ik “lijn” maar niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben en dat het me zo gemakkelijk af is gegaan! Een echte aanrader!

______________

Wil je weten of de “Ik mag alles eten” methode ook voor jou werkt? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatie gesprek. Diplan Studio | Kerkstraat 30 | 6031 CH Nederweert | diplanstudio@planet.nl | 0495 – 631166

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie