Skip to content

Opfriscursus Verkeersregels

Redactie
31 december 2017 | 15:52

Advertentie

Ben je senior en/of verkeersdeelnemer? Wil je graag eens bijgespijkerd worden over de nieuwste verkeersregels? En daarbij ook nog eens tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp nu je kans.

VVN opfriscursus
Voor inwoners van de gemeente Nederweert wordt een “VVN opfriscursus” georganiseerd van 3 avonden. Een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland praat je onder het genot van een kopje koffie of thee bij over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Je kunt daarbij denken aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen, gewijzigde verkeersregels enz. De bijeenkomsten hebben een informatief karakter. Daarnaast kun je op basis van vrijwilligheid kiezen om een uurtje, met eigen auto, te gaan rijden met een rijinstructeur. Deze zal je tijdens en na de rit praktische tips geven om je rijprestaties te verbeteren. Dit heeft verder geen gevolgen voor je rijbewijs!!!

Datum
De cursus plaatsvinden donderdagavond 22 febr. 1 en 15 maart. Begin 2018 wordt via de media bekend gemaakt hoe je je hiervoor in kunt schrijven. Er is plaats voor max. 45 deelnemers, vol is vol.

Dankzij een financiële bijdrage van de gemeente kunnen ze deze cursus, voor inwoners van Nederweert, goedkoop aanbieden. Ben je niet in het bezit van een rijbewijs en wil je je verkeerskennis verbeteren, ook dan kun je deelnemen aan deze cursus.

Heb je vragen of opmerkingen op verkeersgebied stuur dan een mail naar nederweert@vvnregio.nl.  Ze zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie