Skip to content

Arno Adams in de kapel van Stokershorst

Redactie
10 januari 2018 | 10:00

Advertentie

Zondagmiddag 14 januari om 15.00 uur speelt Arno Adams (akoestisch) met zijn band, dit in de kapel van landgoed Stokershorst in Nederweert–Eind. Dit is niet zomaar een plaats maar een historische plek met een heel oude geschiedenis. Misschien daarom ook dat Arno Adams zich hier thuis voelt.

Vaak alleen met zijn gitaar, maar tegenwoordig met zijn vaste band. Arno heeft en is de blues, hij haalt het onderste van zijn kunnen diep uit zijn ziel, dit in al zijn puurheid. Arno Adams is een bevlogen singer-songwriter. Naast persoonlijke belevenissen en emoties verwoordt hij ook maatschappelijke onderwerpen treffend. Maar hij kan ook romantisch uit de hoek komen, zoals in het nummer Groete Jong, met de wens dat een jongen nog maar zo lang mogelijk een onbezorgd kind mag blijven, of Bleef Beej Mich, een oproep aan een geliefde om te blijven.

Arno Adams wordt ook wel de Jacques Brel van de lage landen genoemd. Altijd in het Limburgse dialect, waarin hij zich het beste kan uitdrukken. Wie herinnert zich niet de documentaire Belfeld Blues uit 2015 over de ongekroonde koning van de Limburgse blues: singer-songwriter Arno Adams. Dat hij in medialand opvalt is Frits Spits van de Taalstaat NPO1 ook niet ontgaan. Geregeld draait Frits Spits muziek van hem. Recent is het nieuwe album Vogel van Arno Adams uitgekomen. Reden des te meer om deze unieke singer-songwriter eens te aanschouwen.

Arno Adams in de kapel van Stokershorst, Nederweert–Eind. Mis het niet en reserveer tijdig, want het aantal plaatsen is beperkt. Zondagmiddag 14 januari | aanvang 15.00 uur | Entree € 15 | Reserveren: denieuwewereld@stokershorst.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie