Skip to content

Stilteconcert PYURE op Stokershorst

Redactie
22 januari 2018 | 12:26

Advertentie

Op zondagmiddag 28 januari geeft PYURE een stilteconcert in de kapel van Stokershorst te Nederweert-Eind. Pyure is een muzikaal duo, bestaande uit zanger/gitarist Jos van Rens en zangeres Marieke van der Leijé. Tussen 15:00 en 16:00 kun je genieten van kleurrijke luistermuziek. Herkenbare melodieën (o.a. van Leonard Cohen en Eva Cassidy) die inspireren en bezinning geven. Puur en authentiek oftewel: Puyre.

De uit Zeeland afkomstige zangeres en pianiste Marieke en zanger/gitarist Jos zitten muzikaal op dezelfde golflengte. Dat zie je… voel je… hoor je…!

Waar Stokershorst een plek is waar mensen in vertrouwen en met respect samen wonen, zorgen en werken, willen we dit concept ook toepassen bij dit optreden. Wij ontvangen u vooraf met koffie en achteraf kunt u napraten (met muzikanten) onder het genot van een drankje. U bepaalt uiteindelijk wat u de middag waard is.

Graag van tevoren reserveren, want vol is vol. Reserveren: denieuwewereld@stokershorst.nl / 0630364186 / Locatie: Stokershorst 1 Nederweert-Eind.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie