Skip to content

Eetpunt “Ontmoeten doet groeten” te gast bij Huyskamer Daatjeshoeve

Redactie
24 januari 2018 | 17:20

Advertentie

Gisteravond werden de deelnemers van het Eetpunt gastvrij ontvangen door eigenaren Heske, Pieter en de medewerkers van Huyskamer Daatjeshoeve in Nederweert. De keukenbrigade had weer voor een heerlijk diner gezorgd. Het voorgerecht was een lekkere tomatensoep met basilicum. Het hoofgerecht bestond uit grootmoeders hachee met rode kool en aardappelpurée en als extraatje frites met salade. Een mooi opgemaakt schaaltje met chocolademousse, slagroom, sinaasappel en munt vormde het nagerecht. Het was weer een geslaagde avond.

Bij het Eetpunt in Nederweert is iedereen, met name senioren en mensen met een beperking, welkom om samen met anderen gezellig aan tafel te komen eten. Elke dinsdag wordt er een drie-gangen diner geserveerd dat vers bereid wordt door vrijwilligers. Drie of vier keer per maand vindt het Eetpunt plaats in gemeenschapshuis “de Pinnenhof”, één keer per maand wordt het Eetpunt verzorgd door telkens een andere horecagelegenheid in Nederweert. Na het eten is er de mogelijkheid om nog een beetje na te kletsen, een kaartje te leggen of een spelletje te doen.

De prijs voor het menu is 8 euro (exclusief eventuele consumpties). De inloop is vanaf half 6 en er wordt gegeten om 6 uur. Wanneer je deel wil nemen aan dit Eetpunt kun je je aanmelden tot vrijdagochtend 12.00 uur voor de volgende dinsdag. Je kunt dat doen door te mailen naar eetpuntnederweert@gmail.com of telefonisch 06 83 15 92 14. Moet je je later toch nog afmelden dan kan dat tot uiterlijk maandag 12.00 uur.

Moet je je later toch nog afmelden dan kan dat tot uiterlijk maandag 12.00 uur.

In de komende weken is het Eetpunt op:

  • 30 januari in de Pinnenhof
  •  6 februari in de Pinnenhof
  • 13 februari geen Eetpunt in verband met Carnaval
  • 20 februari bij restaurant “bi-j Siem” (alleen voor de vaste gasten)

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie