Skip to content

Tel je ook mee op 26,27 & 28 januari

Redactie
26 januari 2018 | 12:00

Advertentie

De Vogelwerkgroep Nederweert bestaat in 2018 reeds 25 jaar en dat willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maak op een leuke manier kennis met de vogels om je heen. Doe mee met de Nationale Tuinvogeltelling in het weekend van 27 & 28 januari.

Zowel landelijk als in Nederweert, worden op verschillende manieren vogels in kaart gebracht. Eén van de belangrijkste tellingen is de Nationale Tuinvogeltelling van Vogelbescherming Nederland die in 2018 – voor de 15de maal – gehouden wordt. De Vogelwerkgroep Nederweert zou het geweldig vinden wanneer velen van jullie mee gaan tellen!

Hoe?
Ga in het weekend van 27 & 28 januari een half uurtje naar buiten of voor het raam staan en noteer alle vogels die jullie zien. Breid de activiteit uit door de vogels vooraf te voeren, of download gratis oefenmateriaal via de website: www.tuinvogeltelling.nl.

Benieuwd naar het resultaat?
Na afloop van de telling worden alle getelde vogels, inclusief een top 10 van meest waargenomen soorten door de werkgroep bekend gemaakt via sociale media, het weekblad van Nederweert en de website: www.vogelwerkgroepnederweert.nl. De resultaten zijn ook zelf via de website van de Tuinvogeltelling te bekijken. Veel plezier tijdens de telling en hopelijk zijn er in jullie tuin veel vogels te tellen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie