Skip to content

Meer muziek in de klas!

Redactie
29 januari 2018 | 9:00

Advertentie

Muziekverenigingen, basisonderwijs (-kinderopvang) en gemeente zetten zich in voor meer muziek in de klas. Op zaterdag 13 januari werd hiervoor bij Sportcentrum de Bengele de tweede bijeenkomst gehouden. Begin december kwamen de partijen voor het eerst bij elkaar om de gewenste samenwerking concreet vorm te geven.

Projectplan
In de bijeenkomst zijn de ideeën van de eerste brainstormsessie verder uitgewerkt in werkvormen. Een werkgroep gaat aan de slag om hieraan invulling te geven. Het streven is om voor de zomer met een projectplan te komen waarin de te volgen stappen en activiteiten nader zijn uitgewerkt. De gemeente ondersteunt en faciliteert het traject. “Voor een goed plan is altijd ruimte te vinden”, aldus wethouder Geraats.

Duurzame samenwerking
De partijen hebben ook aangegeven de samenwerking te willen verduurzamen in een platform. In eerste instantie in de huidige samenstelling. Andere disciplines kunnen in de loop van de tijd hierop volgen en aansluiten.

Foto: Gemeente Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie