Skip to content

Maximastraat was afgelopen week als eerste aan de beurt

Redactie
30 januari 2018 | 11:00

Advertentie

Drukte in de nieuwbouwwijk Merenveld. De afgelopen week zijn daar de bestratingswerkzaamheden hervat. De zachte winter maakt dat de stratenmakers sneller aan de slag kunnen dan verwacht. En dat is goed nieuws voor de nieuwe bewoners. De Maximastraat was afgelopen week als eerste aan de beurt.

Wie vanaf de kern Nederweert richting de nieuwbouwwijk kijkt, moet het opgevallen zijn. Merenveld groeit stevig. Er wordt volop gebouwd en de kavelverkoop verloopt goed.

In fases
Het aanleggen van de infrastructuur in een nieuwbouwwijk, zoals water, elektriciteit, het riool en de bestrating, verloopt in verschillende fases. Met het afwerken van stoepen, parkeerhavens en bestrating wachten we over het algemeen tot de grote bouwwerkzaamheden klaar zijn. Hiermee wordt onder meer voorkomen dat vrachtverkeer de aangelegde bestrating beschadigt.

Verschillende straten
Ook de weersomstandigheden vormen een belangrijke factor. Zo dragen langdurige vorst of regen niet bij aan een snelle voortgang. De zachte winter van dit jaar maakt dat de bestratingswerkzaamheden in Merenveld afgelopen week al konden starten. De Maximastraat was als eerste aan de beurt. Komende week volgt de bestrating in de Alexiastraat, de Clausstraat en het parkje. Bewoners zijn vooraf schriftelijk geïnformeerd over de werkzaamheden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie