Skip to content

VVD Nederweert publiceert verkiezingsprogramma 2018-2022

Redactie
7 februari 2018 | 15:00

Advertentie

Onder het motto ‘VVD Verenigt, Verjongt en Verbetert Nederweert’ heeft VVD Nederweert vandaag, als eerste Nederweerter partij, haar verkiezingsprogramma gepubliceerd.

Kort en bondig
In een kort en bondig verkiezingsprogramma maakt de Nederweerter VVD nog eens duidelijk waar zij voor staat. Een kleine overheid die faciliterend te werk gaat voor zowel haar inwoners als ondernemers. Een levendig centrum, een gunstig ondernemingsklimaat, goede infrastructuur, een bruisend verenigingsleven en een prachtig buitengebied.

Jongeren
Ook wil VVD Nederweert dat er uitdrukkelijk meer aandacht wordt besteed aan jongeren. Jorik Franssen (22 jaar, VVD nr. 2) zegt daarover het volgende: “Het is belangrijk dat er de komende jaren in de gemeentepolitiek meer aandacht is voor de groep jongeren van 13-25 jaar en hún wensen. Denk daarbij aan lokaal werken én wonen, het ondersteunen van startende ondernemers en het meer faciliteren van verenigingen en evenementen. Zo houden we met elkaar onze gemeente levendig!”

Meer weten over VVD Nederweert en de achtergronden van de kandidaten? Zie https://nederweert.vvd.nl/ of www.facebook.com/vvdnederweert/

Het volledige verkiezingsprogramma lees je hier.

[pdf issuu_pdf_id=”180207134413-5d7b7011a12d4163917b1959cf1a3304″ width=”750″ height=”600″ ]

Advertentie

3 Reacties

  1. Mijn complimenten VVD. Dit is in ieder geval een visie!
    Bedenk maar zo, Heemstra kan wel zeggen dat jullie zelden NEE zeggen. Dat is nog altijd beter dan een oppositie partij die nooit JA zegt!

  2. Het centrum levendig maken hoe gaan ze dat doen: vanaf er eenrichtingsverkeer in Nederweert is heeft de ene na de andere ondernemer zijn winkel gesloten als me nu boodschappen wil gaan doen bij eenpaarsupermarkten of bij Hermans de slager dan moet men eerst een route vooraf plannen hoe je moet gaan rijden en als we dadelijk als het een richtingsverkeer in de Brugstraat wordt omgelegd dan ,moet iedereen die in West enz. woont omrijden via de Randweg en de Rijksweg om bij de Aldi te komen dus de beste oplossing is dan naar de Aldi in Leuken te rijden dat gaat veel gemakkelijker en sneller conclusie straks de Aldi ook weg vanaf het begin was bijna iedereen tegen inrichtingsverkeer in Nederweert dit is ook op diverse Thema avonden door de ondernemers en inwoners kenbaar gemaakt maar de politiek wist het beter zie nu het resultaat centrum zo dood als een pier

  3. Misschien handig om leestekens te gebruiken Piet. Zoals een punt. Maar verder helemaal met je eens hoor.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie