Skip to content

ING ontmantelt geldautomaten, ook in Nederweert

Redactie
20 februari 2018 | 15:02

Advertentie

De ING-geldautomaat aan de Lamberthushof in Nederweert is buiten gebruik gesteld. De geldautomaat is ontmanteld omdat de bank het risico op plofkraken te groot vindt. Om die veiligheidsreden worden alle ING-geldautomaten in Nederland met daarboven woningen dit jaar verwijderd.

De plekken waar je 24/7 kunt pinnen worden steeds schaarser. In Nederweert kun je momenteel flappen tappen bij de geldautomaten van ABN Amro aan de Lindanusstraat en van de Rabobank aan het Raadhuisplein. Dit geldt uiteraard ook voor ING-pashouders.

Bruna betreurt het verwijderen van de geldautomaat, maar heeft hierin geen zeggenschap. Binnenkort zal ING de geldautomaat weghalen en het pand in de oude staat herstellen. Hierna zal Bruna intern verbouwen en haar winkelruimte uitbreiden. ING-klanten kunnen voor meer informatie contact opnemen met hun bank.

Advertentie

4 Reacties

  1. Insider,

    De Bruna heeft alles geprobeerd om het te voorkomen doch men
    heeft hierop 0% invloed.

  2. Persoonlijk heb ik er geen last van, ik pin alles. Maar veel andere mensen niet, daar is dit wel heel vervelend voor. Een drastische maatregel hoor.

    • jammer dat zeker echter. Heeft u de schade gezien die plofkraken veroorzaken. Vergeet niet dat er woning boven de bruna zitten. Ik denk dat zou het gebeuren dan zeggen de mensen weer waarom stond die daar nog. Wat wel is. Dit zien men veel in andere regio;s dat men een klein overdekte pin locatie los van de woningen maakt omringt met palen etc. Zo kan men evengoed pinnen, maar is het voor de woningen van de burgers veiliger.

  3. Als de banken eens beginnen met overal verf patronen in de automaten aan te brengen die het geld onbruikbaar maken na het opblazen . Dan heeft het voor dat tuig geen nut meer .


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie