Skip to content

Woodstock 2018 bij Stokershorst Nederweert-Eind

Redactie
22 februari 2018 | 19:00

Advertentie

Het Benefiet festival Breezyconcerts@Stokershorst was met een opbrengst van € 3.100,- een schot in de roos. Dit bedrag komt tengoede aan KWF (ontwikkeling van medicijnen voor kinderen met kanker) en het Toonhermanshuis in Weert.

De velen positieve reacties hebben de organisatie ertoe overgehaald om hier een vervolg aan te geven. Dit onder een nieuwe naam: WOODSTOKS. Tijdens WOODSTOKS staat de natuurlijke omgeving centraal. Het is een synergie van muziek, natuur, zorg en cultuur. De muziek is aangepast aan de bosrijke omgeving en de mooie ligging van landgoed Stokershorst. Naast Blues zullen ze dit jaar grasduinen in de muziekstijlen: Americana, Ragtime, Pop, Folk, Country, Rock & lol. Veelzijdigheid en authenciteit van de bands zijn uniek om er een onvergetelijke dag van te maken.

Noteer alvast: WOODSTOKS op zaterdag 16 Juni in Nederweert-Eind. Het festival begint om 14.00 uur en het duurt tot na middernacht.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie