Skip to content

Modeshow In-Btween WoMenswear

Redactie
27 februari 2018 | 13:00

Advertentie

Op `t moment dat de winter haar laatste stuiptrekkingen vertoont, willen ze bij In-Btween WoMenswear toch graag vooruit blikken  op het naderende voorjaar. De damesmode is altijd volop in beweging en dat resulteert bij In-Btween Womenswear in een paar nieuwe merken.

District is een nieuw merk met leuke damesjassen in onze collectie. Verder verwelkomen we No One Else, met jurkjes en Tops en het merk Dayz, met eveneens jurkjes en daarbij ook shirts ter aanvulling in onze collectie. Het komende seizoen zien we veel kleurrijke tinten en  zelfs bij de broeken komen we leuke prints tegen.

Bij In-Btween Menswear is het ook weer een gevarieerde collectie met BlueXonly als nieuw merk op het gebied van de jeans. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en blauw. Bij de overhemden zie je nog steeds leuke prints in frisse vrolijke kleuren. Verder zie je in de collectie een modieuze groene kleur regelmatig voorbij komen maar ook andere leuke kleurcombinaties.

Wat valt er nog meer te zeggen?
Eigenlijk kun je voor een leuke  kennismaking het beste donderdag 8 maart in je agenda noteren en vrij houden voor de Voorjaarsmodeshow van In-Btween. Natuurlijk altijd binnen lopen bij In-Btween Menswear, Lambertushof 1 in Nederweert of bij In-Btween Womenswear aan de Burg.Vullersstraat 1 in Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie