Skip to content

Laatste ‘Vinyl –Luister-Spot’ in Theater de Huiskamer

8 maart 2018 | 19:00

Na vier succesvolle afleveringen in Theater de Huiskamer is ‘Vinyl-Luister-Spot’ zondag 11 maart toe aan de laatste editie van dit seizoen. Vinyl-Luister-Spot is een initiatief Jos de Graaff, Peter Vleeshouwers en Ger Renkens, drie liefhebbers en verzamelaars van Vinyl en vintage apparatuur.

In  ‘Vinyl –luister- Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP ( of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen. Er is vooral ook ruimte voor het  persoonlijke verhaal achter de plaat. De gekozen platen worden afgedraaid op ‘vintage apparatuur’.

Gasten 5e editie ‘Vinyl-Luister-Spot’
Op zondag 11 maart zijn de volgende zes muziekliefhebbers te gast: Margaret Haarmans (docente Nederlands Philips van Horne), Rolf Zincken (ondernemer; wijnhandelaar); Thijs Tullemans (projectleider Warema Nederland); Frits Nies (schrijver-publicist-columnist); Stefan Aartman (monteur Aartman Motor Service) en Irene Kunnen-Weerts (zakelijk reisadviseur). De presentatie is in handen van Jan Leenders.

Uiteraard is iedereen welkom om ook “zonder” plaat in gezellige huiskamersfeer opnieuw de geschiedenis van de grammofoonplaat mee te maken. Het theatercafé gaat om 13.00 uur open. De toegang is gratis! Om 14.00 uur stipt start het programma. Om ca. 16.30 uur is er nog een gezellige nazit en zijn er platen te koop uit de collectie van wijlen Peter Stribos. De kans is aanwezig dat in het najaar Vinyl Luister Spot, vanwege de positieve reacties,  een vervolg krijgt.

Genres
Het ligt in de bedoeling dat tijdens elke bijeenkomst een programma wordt gepresenteerd rond muziek op vinyl uit de jaren ‘60-‘70-’80 en ‘90. Alle genres (rock en roll, pop, rock, soul, blues en jazz) kunnen aan bod komen.

Interesse?
Platenliefhebbers die mee willen werken aan de volgende edities kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.theaterdehuiskamer.nl. of via een mail naar Jos de Graaff: josdegraaff@hotmail.com.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00
2024_10_19-Foto-bestuur-fondsen-en-ondernemers
De Deel’ in Antonius-Veste in Nederweert
19 oktober 2024 | 13:00
69
Elke zaterdag een nieuwe aflevering
19 oktober 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert, in de Tweede Wereldoorlog
19 oktober 2024 | 11:00

Advertentie